Защитникът на Левски Давид Яблонски се възползва от социалните мрежи, за да внесе яснота по информациите за евентуален негов трансфер. Според тях, Яблонски е бил пред преминаване в руски или италиански отбор.

 

Самият футболист обаче категорично отрече подобно нещо с публикация в Instagram. Макар и с употребата на онлайн преводач, Яблонски се бе постарал да пусне текста на български език.

GONG.BG публикува точна транскрипция на това, което е написал чешкият играч, макар че е ясно, че на места има предвид малко по-различни неща. Като например "никога не съм казвал, че искам да напусна клуба" и "не обръщайте внимание на информацията в медиите".

Ето и текста на Яблонски, както той го е написал: "Няма трасфер. Знам, че никой не е говорил за нищо! Не казах на никого, че искам да напусна клуба! Горд съм да играя за Левски!!! Моля, обърнете внимание на информацията в medichi не ме познавате и аз трябва да бъда първият, който знае такова нещо. Никой не може да знае неща, които не познавам! Нямаше признаци за нищо. Благодаря ви за разбирането. Хубави празници на всички вас."

източник: instagram.com