Малко след края на пловдивското дерби идва ред и за столично, когато Витоша Бистрица посреща Славия в мача от 23-ия кръг на Първа лига. Срещата е на 4 март от 17.30 часа и с него се затваря програмата за неделния ден в родния елит.

Двубоя може да гледате по DIEMA SPORT, DXPLAY, както и да го проследите в Gong.bg. Мачът между Славия и Витоша ще бъде ръководен от Георги Димитров.

Витоша Бистрица и Михаил Иванов се разделиха. Вратарят се завърна миналото лято в редиците на бистричани, след като година по-рано бе част от тима, подвизавал се в Югозападната Трета лига.

През настоящата кампания в Първа професионална лига Иванов записа 12 мача, като за последно бе на вратата тази неделя при загубата с 0:1 от Пирин в Благоевград.

Витоша Бистрица си върна вратаря Николай Георгиев. Роденият през 1998 година страж ще се бори за титулярното място с Християн Василев. Георгиев тренира с първия състав до септември, след което замина за Англия.

В началото на тази година той се завърна обратно в България, включи се в подготовката на „зелените“, а също така бе уреден и с картотека за пролетния дял в Първа професионална лига. Николай ще вземе фланелката с номер 12 на гърба.