Търгът за емблемата на ЦСКА бе провален, след като фенове не допуснаха представителя на ЦСКА 1948 Никола Газдов да влезе в административната част на стадиона, за да подаде документите си.  Газдов бе съпроводен от полицаи, но въпреки това не успя да пробие, тъй като полицията се опасяваше да не нарани деца от школата, които се бяха омесили с тълпата фенове.

По-късно Гриша Ганчев обяви, че причината за пропадането на търга е била в нежеланието на представителя на ЦСКА 1948 да влезе в сградата.

Търгът ще трябва да бъде насрочен отново на друга дата и неизвестно място.

По-рано с бурни аплаузи от над 300 фенове на ЦСКА бе посрещнат собственикът на клуба Гриша Ганчев при пристигането си около 12 ч. на стадион "Българска армия".

Там около 13 часа стартира процедурата по търга за емблемата на фалиралия  клуб, а отварянето на документацията - в 14 ч.

Гриша Ганчев: Търгът пропадна, някои не поискаха да влязат

Дора Милева: Подавам оставка

Гавра: Имало и пета оферта на търга, за много лобюпитна сума

Търгът за емблемата на ЦСКА провален?

Фенове на ЦСКА на бунт заради емблемата

ЦСКА 1948: За нас емблемата е безценна

Напрежение и полиция на "Българска армия", феновете спряха бизнесмен

Дора Милева обясни защо подава оставка

ЦСКА 1948: Брутален акт, граничещ с пещерния строй

Феновете се събраха в очакване на търга за логото на ЦСКА

източник: Gong.bg, Веско Вълчев

Към 12.25 ч. на стадиона се появи и синдик Дора Милева. За разлика от Ганчев, тя бе посрещната от запалянковците с бурни освирквания.

Интересното е, че Милева дойде на "Армията" с колата на на един от шефовете на ЦСКА Милко Георгиев, който пристигна заедно с нея.

Феновете се събраха в очакване на търга за логото на ЦСКА

източник: Gong.bg, Веско Вълчев

Проследихме на живо събитията на "Българска армия" хронологично:

12.30 - Около 100 униформени полицаи са ангажирани за охрана на събитието.

12.45 - Полицаите правят кордон пред "Армията", за да направят път за участниците в търга.

13.05 - Пред стадиона се появи изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Никола Газдов. Той бе посрещнат от феновете на ЦСКА с бурни освирквания и обиди. Полицията се предислоцира, за да го охранява.

ЦСКА

източник: Gong.bg, Веско Вълчев

ЦСКА

източник: Gong.bg, Веско Вълчев

13.22 - Плътно охраняван от полиция, Никола Газдов се придвижи към административната сграда на стадиона, сподирян от обидни възгласи от феновете на ЦСКА.

13.35 - Газдов все още не може да влезе вътре в сградата. Полицията не смее да предприеме по-решителни действия за разчистване на пътя му от фенове, тъй като в тълпата има и деца от школата на ЦСКА. "Довиждане" скандират феновете по адрес на Газдов, което е най-мекото им обръщение към него.

13.54 - Събитията на стадиона са малко по-спокойни в момента. Всички очакват новини.

13.55 - Феновете запяха "Още от дете..." Скандиранията също продължават.

14.00 - В крайна сметка шефът в ЦСКА 1948 Никола Газдов не бе допуснат от феновете да влезе в административната сграда, за да подаде своята документация. Вероятно от ЦСКА 1948 ще обжалват впоследствие, като използват мотива, че не е спазена процедурата, твърдят запознати край стадиона. Газдов си тръгна от стадиона.

14.15 - Никола Газдов сподели, че за ЦСКА 1948 емблемата е безценна. 

14.25 - Редица източници твърдят, че търгът ще бъде обявен за провален поради неспазване на условията и недопускане на представителя на ЦСКА 1948 на стадиона.

14.45 - Чака се появата на синдик Дора Милева, която официално да обяви какво се случва оттук-насетне. Естествено и Гриша Ганчев, ако пожелае да сподели нещо пред медиите.

15.03 - Дора Милева излезе, да видим дали ще направи изявление. 

15.30 Гриша Ганчев потвърди, че търгът е пропаднал и ще се проведе нов търг.

17.00 - Дора Милева обяви, че подава оставка. Тя намекна, че е имало заплахи към нея да отвори офертата на Гриша Ганчев. Ако го бе сторила, търгът трябваше да се счита за валиден.

17.15 - Милева сподели, че е имало пета оферта в търга, която е била за несериозната сума от 1,65 лева.

18.20 - От ЦСКА 1948 излязоха с позиция по темата с проваления търг, в която наричат днешния акт  "брутален и граничещ с пещерния строй".