Стражът на Етър Велико Търново Христо Иванов, който бе избран за Играч на мача след успеха с 1:0 над Пирин в реванша от баражите за оцеляване, заяви, че зарядът при „виолетовите“ е огромен.

Етър продължава битката си оцеляване с двубой срещу Дунав. Победителят ще запази елитния си статус.

„Благодаря на феновете. Посвещавам тази награда на моето семейство и на един приятел - Павел Панчев и на вярната ни публика и благодаря на момчетата“, започна Иванов.

„Аз казах, че ще се противопостави пиринския на болярския дух. Тази битка може би не очакваха, че така ще се хвърлим. Цяла година опитваме да играем комбинативен футбол, битката бе на заден план. В много мачове се изпатихме. Мисля, че с битката надделяхме“.

„Важно е да играем така. Това са особени мачове. Директни елиминации. Опитваме се да сведем грешките до минимум и да сме ефективни отпред. Всякак победа ни дава увереност и натрупваме ритъм. Следващите мачове ще са тежки“, добави стражът.

„Може би на примависта, има леко облекчение, че няма директно да изпаднеш, но никой не говори за това в съблекалнята. Искаме да решим всичко в този мач. Зарядът е огромен“, добави стражът.