Вратарят на Етър Христо Иванов призна, че тимът му е имал ивзвестна доза късмет в мача срещу Левски, от който великотърновци спечелиха една точка – 1:1. В продължението на срещата „сините“ пропуснаха дузпа и не успяха да се поздравят с победата. В антигерой за Левски се превърна Нашименто, който неуцели вратата.

„Днес имахме малко късмет, който ни бягаше в последните няколко мача. Играхме добре, но в един момент се пречупвахме. Днес показахме характер и може би някой ни последга отгоре в последната миннута“, коментира Христо Иванов.

„При гола на Левски се получи меле пред мен. Реагирах на първата топка, втората избяга от мен и отиде в Буш, който я търсеше, все пак това му е работата и този път вкара. Знаехе, че последните мачове ще бъде трудно и няма да можем да играем открито. Етър обаче върви във възходяща линия, но ни трябва една победа, за да натрупаме малко самочувствие. Играем сполучливо, но нещо ни липсва. С една победа ше дойде спокойствието и увереността“, каза още вратарят..

Не искам да казвам какво точно си мислех при дузпата, но исках да стоя прав до последно. Въпрос на късмет бе защото той не уцели вратата.

Опитваме се да изпитваме удовослтвие от тези мачове, нашите истински мачове ще бъдат от 1 април нататък, когато започват пелйофите.