Наставникът на Нефтохимик Христо Янев даде специално интервю за Дарик радио по време на подготвителния лагер на бургазлии в Турция. Специалистът сподели, че е доволен от всички новопривлечени играчи и добави, че за момента не се планира контрола на „шейховете“ на българска земя.

„Доволен съм от старанието на всички. Момчетата се постараха доста. Няма контузени след вчерашния мач. Всичко върви по план. Това, което ни предстои идната седмица, не е нищо по-различно от това, което ни предстои в първенството, така че се готвим по план“, започна Янев.

„Мариян Огнянов винаги е искал да играе при нас. Всички нови се представя добре и гледат да се впишат в обстановката максимално бързо. Може би ще дойдат още нови, които да гледаме и ще преценим на място“.

„На всички ще дам шанс. Събрали сме се да тренираме по начин, който максимално да се доближи до този, който имаме в България и това ще е нашият начин на работа“, отбеляза специалистът.

„Искаме да видим как ще се представим в по-сгъстен цикъл от мачове. Искам момчетата да разберат, че всички са важни и гледаме по еднакъв начин върху тях. Всеки, който получава шанс за изява, трябва да се раздава“, каза още Янев.

„Обезпечени сме. Дават ни всичко, от което имаме нужда, за да се развиваме. Ние като треньори и футболисти няма за какво да мислим странично. Готвим се с избистрени глави. За мен условията са прекрасни, те не са нови. Бях тук и миналата година. Организацията е добра и ни помага да се подготвим максимално добре“, добави Янев.

„Не планираме контрола в България като се върнем. Но има още две седмици, ще мислим“, добави още Янев.