Христо Янев е твърдо решен да се раздели с Нефтохимик

Наставникът на Нефтохимик Христо Янев коментира успеха над Локо Горна Оряховица, като коментира и бъдещето си в клуба.

"Футболистите играят за себе си, за феновете, показаха добър футбол, показаха, че са стойностни момчета и аз им благодаря, бяхме пределно мобилизирани за този мач, от тях се иска да играят, те показаха отлична дисциплина, бяхме концентрирани и събрани", коментира Янев.

"Футболистите спечелиха двубоя, имам сериозни разногласия с част от ръководството на Нефтохимик, оставката ми е там, ако трябва и писмено ще я подам, обичам работата си, искам да постигам целите си, днешната победа е малка част от това, което искахме, а това беше да не сме последни в тази група. Тази година имаме 4 загуби, кой отбор може да ги постигне. Когато си тръгна, ще се разделим с най-добри чувства, имам договор с клуба, ще го изпълня. Не усещам необходимото доверие", допълни той.

"Моята позиция е ясна, тя не се променя за два часа, два дни, не се променят нещата, имам големи разногласия с част от ръководството, явно те имат различни виждания занапред. Явно те имат други идеи. Благодаря на футболистите и всички празнуващи днес Гергьовден. Искам да съм напълно коректен с Нефтохимик, трябва да има единомислие в един клуб и да има ясни критерии", завърши Янев.

Свързани материали

  • Нефтохимик удави Локо ГО, чака Монтана Нефтохимик удави Локо ГО, чака Монтана
  • vesti.bg vesti.bg
профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Нефтохимик Христо Янев

Първа лига