Един от героите на Левски в мача с Дунав беше защитникът Холмар Ейолфсон, който отбеляза победното попадение в 78-та минута. Той определи мача като труден и се оплака от състоянието на терена. 

"Беше много труден мач, тревата не беше в най-доброто си състояние, условията също. Най-важното е, че взехме победата. Все още е август и е твърде рано да говорим за края на сезона. Ще се опитаме да побеждаваме във всеки мач и ще видим какво ще се случи", заяви исландецът и коментира партньорството си с Аймен Белаид. 

"Не е проблем да играя с различен партньор в защита във всеки мач, свикнал съм да играя и с двамата, те са добри играчи", добави Ейолфсон и направи любопитно сравнение между Делио Роси и наследника му начело на Левски Славиша Стоянович. 

"Разликата между Славиша Стоянович и Делио Роси е, че той говори добър английски, разбираме се по-лесно. Но трябва да отбележа, че имах огромен респект към Делио Роси и постиженията му. Но сега дойде време за промяна и новият треньор да докаже себе си", завърши Холмар Ейолфсон.