Старши треньорът на шампиона Лудогорец – Димитър Димитров заяви след награждаването на тима му с титлата, че новата цел пред клуба е ясна и тя е класиране в груповата фаза на Шампионската лига.

В Разград Лудогорец и Левски направиха 2:2, в мач без никакво значение за домакините, но с огромно такова за „сините“ от София.

„При нас имаше повече ваканционно настроение. Футболистите мислеха за пътуването си и как ще си починат в следващите две седмици. Нямаше този заряд и настроение, което трябваше да има“, коментира Херо.

„Приятно е, не мога да кажа, че не е приятно. Радвам се най-вече заради футболистите, ние сме само хората, които помагаме. Няма как да не съм доволен. Имаме нужда от нужното освежаване, за да можем да вдигнем още нивото. Трябва да се намерят точните хора.“

„Целта е ясна. Всички искаме да се преборим за влизане в групите на Шампионската лига. Казвам, че всеки един отбор има нужда от надграждане. Имаме нужда от позиции, на които да се увеличи конкуренцията. Надявам се да намерим тези хора. Какво ме амбицира да остана в Лудогорец? Амбицира ме това, че тази година да влязохме в Лига Европа, а сега ще се опитаме да влезем в Шампионската лига. Ще съм много доволен“, каза още Димитър Димитров.