Наставникът на Лудогоред Димитър Димитров заяви, че на пръв поглед победата над Дунав с 5:0 е била лесна. Херо коментира и предстоящия двубой със Судува, като заяви, че няма как шампионите да подценят своя съперник.

Припомняме, че срещу „драконите“ бургазлията направи официален дебют начело на „орлите“ в Първа лига.

„На пръв поглед лесна обеда, но Дунав е неудобен съперник за нас. Последните три мача не сме ги били. Днес нещата се получиха лесно. Вкарахме пет гола, а и изпуснахме. Умишлено приехме играта в нашата половина, за да може да използваме качествата на бързите ни играчи“, започна Димитър Димитров пред DIEMA SPORT.

„Всичко зависи от поведението на противника, за да изградим тактиката“.

„Всичко зависи от футболистите, аз исках да запазя играчи за четвъртък, това ни е приоритет. Тези играчи трябва да се доказват не само в тези мачове, а и във всеки. Мисля, че ни трябват още попълнения. Групата е малка при все, че играем на няколко фронта Не мога да коментирам трансферните слухове за бразилския защитник. Ако дойде такъв, ще се разбере“.

„Сърцето ми искаше да остане в Иртиш, защото такова отношение не съм виждал. Направиха почетен гражданин и не е само това. Такова отношение не съм срещал. Сърцето ми искаше да остане, но трябваше да си тръгна“.

Запитан за двубоя със Судува от плейофа на Лига Европа, Херо каза: „Не се притеснявам от подценяване. Този отбор не бива да се подценява. Той е преодолял трима съперници. Те играя много дисциплинирано в защита. Имат ръстово предимство и това ще е проблем. Трудно ще се надскачаме. Те имат осем-девет човека над 190 сантиметра. В никакъв случай не ги подценявам“.