Старши треньорът на Лудогорец Димитър Димитров – Херо не остана доволен от играта на своя тим и първата загуба на шампионите от Кайрат по време на подготовката им в Турция.

Разградчани допуснаха поражение с 3:2, въпреки че имаха комфортна преднина от два гола. Херо критикува своите за представянето им особено през втората част и посочи, че тимът му има сериозни проблеми с дисциплината на терена.

Домусчиев не донесе късмет на Лудогорец

Не ни се получи играта днес. Допуснахме гол от 30 метра, след това дузпа, която дойде без да има някакво напрежение пред нашата врата. Играта ни не беше на ниво от първото полувреме. Имахме положения при 2:0 да затворим мача, но не успяхме. Когато не вкараш, обикновено ти вкарват“, сподели Димитров.

„През първото полувреме до известна степен ми хареса играта, но при дисциплината имаме сериозни пропуски все още“, призна специалистът.

Въртя играчите. Търся повече игрово време за всички. Ще търсим оптимален състав за мача с Милан. Не отдавам огромно значение на резултата, въпреки че всяка загуба е неприятна. Трябва да си направим изводи особено след представянето на нашия отбор през второто полувреме. Трябва да вземем някакво решение в защита и отсъствието на Натаниел. Съмнявам се за толкова кратко време да намерим нов играч. Ще търсим баланс в последните три контроли“, допълни Димитър Димитров.