Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров остана доволен от играта и резултата в мача на тима си с Верея. Шампионите разбиха старозагорския съперник с 5:0, макар да имаха някои затруднения до края на първата част.

"Имахме проблеми в началото, Верея бяха доста прибрани до първия гол. Като вкарахме първия и втория гол, нещата вече бяха ясни. Преди почивката имаше настроение, играта се получаваше."

"Верея ни затрудни, защото беше много прибран отзад, но ние имахме още много шансове и тогава. В такива мачове най-важно е да вкараш първи гол, след това идва и настроението."

"Няма как да отбележим лесно на отбор, който играе на 25-ия метър. Много е важно в такива мачове да вкараш в началото след това става много по-лесно", заяви Димитров пред DIEMA SPORT и коментира ситуацията с дузпата в края на първото полувреме, която даде аванс на тима му.

"Много ми е трудно да коментирам дали имаше дузпа срещу Кешеру, защото бях много далеч. Всеки един гол носи самочувствие, но не мога да коментирам тази ситуация", добави Херо и коментира предстоящия мач с ЦСКА.

"Предстои ни тренировъчен процес до петък и после сериозен мач с ЦСКА. Не е моя работа да коментирам ЦСКА, моята работа е да се грижа за действията на моя отбор и начина му на игра", добави треньорът и накрая говори за състоянието на контузилия се по време на мача Вандерсон.

"Не мога да кажа какво е състоянието на Вандерсон, в близките няколко дни ще стане ясно от какво естество е травмата му и кога ще можем да го използваме", завърши треньорът на Лудогорец.