Старши треньорът на Лудогорец Димитър Димитров – Херо заяви след равенството с Пирин, че отборът е допуснал непростима грешка.

„Един резултат, който не би трябвало да се получи с оглед показаното на терена. При нас има физическа и емоционална умора. Това не ни оправда за поведението, което демонстрирахме в последните 15 минути. За отбор от класата на Лудогорец не е допустимо да бъдат допуснати подобни тактически индивидуални грешки“, коментира Херо.

„В началото на второто полувреме увеличихме скоростта и нещата се получиха. Пропуските, които направихме ни лишиха от един успокоителен резултат“, добави треньорът на Лудогорец.

„Допуснахме непростима грешка за нивото на играчите, с които разполага Лудогорец.“

„Пропуските са част от играта. Мен ме притеснява тактическата дисциплина на определени футболисти.“

„Ще дойдат още по-сериозни съперници в Лига Европа и подобно поведение ще бъде наказвано.“

„Нашата група е много коварна. От трета и четвърта урна се паднаха най-тежките отбори в лицето на Хофенхайм и Истанбул“, продължи наставникът на разградчани.

„Лудогорец има самочувствие и трябва да го покаже и сега.“

„Едни и същи хора играят и дадохме почивка на някои футболисти. Това бе основната причина да дам почивка на Светослав Дяков.“

„Емоции винаги има. Не знам дали ще бъдат допълнителни. За мен двубоят срещу Левски е мач, като мач“, каза още Димитър Димитров.