Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров остана изключително доволен от представянето на тима си при погрома над Етър с 6:0. Според него е било важно да има такъв мач за тима му, в който да си вкара всички положения, а не както беше в други срещи от сезона.

"Няма как да не съм доволен, но не във всеки мач може да се получи това. Имаше мачове като този със Септември, в който пропуснахме маса положения, но днес показахме хъс и реализирахме."

"Всяка победа е важна, независимо от съперника. Борбата за титилата ще продължи до последния кръг. Етър показа израстване в последните мачове, визирам Левски и ЦСКА", заяви Херо пред DIEMA SPORT. Той изрази надежда тимът му да продължи и занапред в този дух.

"Надявам се да запазим отбора в този тонус, това е мечта за всеки треньор, но има всякакви моменти в един сезон. Дай Боже всеки треньор да има проблемите ми с централните нападатели, които вкарват. За мен е без разлика кой от тях ще започне и кой ще завърши мача, допълни Димитров, като разкри и какво е състоянието на контузения Георги Терзиев.

"Георги Терзиев имаше травма, но Моци не влезе готов в мача, но впоследствие успя да се аклиматизира и да влезе добре, макар да имаше твърде малко време да загрее преди началото на двубоя", завърши Херо веднага след двубоя.