Интересът към голямата звезда на Лудогорец Джонатан Кафу е повече от сериозен. Това призна лично собственикът на разградчани Кирил Домусчиев в специално интервю за NOVA. 

Според него, водещи отбори от пет различни силни първенства искат да го имат в състава си и съвсем скоро трябва да стане ясно дали ще има сделка, или бразилецът ще остане и за пролетния поход на отбора в Лига Европа. 

"Ще стане ясно дали ще го продадем в началото на януари, има проявен интерес към него от доста клубове. Има водещи клубове от Англия, Франция, Италия, Русия и Турция, които се интересуват от Кафу", сподели Домусчиев пред NOVA.

Той твърди, че скоро в отбора ще дойде и нов нападател, но все още подробности около тази сделка не се разкриват. Според бизнесмена, сделката си заслужава и затова ще бъде реализирана.  

"Ще подсилим нашата нападателна мощ и вариативност още повече. Това го правим, защото сделката е изгодна. В крайна сметка, много пари за селекция няма да хвърлим, предвид факта, че още нямаме оферти за наши играчи, които считаме за подходящи", сподели Домусчиев. 

Пълното интервю на собственика на Лудогорец, можете да видите в сряда вечер от 20:00 часа в предаването "Домът на футбола" по DIEMA SPORT.