Наставникът на Черно море Георги Иванов-Гонзо беше крайно критичен към играчите си след поражението от Локомотив Пловдив с 1:2. Според него, те вече нямат шансове за борбата за Европа след петата поредна загуба.

"Днес оборът изигра добър мач, в сравнение с всички от плейофите досега. Старата ни слабост в последните 30 метра да не можем да вкараме се прояви. Но през цялото време в тези плейофи не бяхме на ниво и заслужено нямаме шансове да се класираме за Европа", заяви Иванов пред DIEMA SPORT 2 и разкритикува играчите си за играта им.

"Годинките на някои хора почва да тежат и не можем да правим ротация. Нивото не ни е това, което искаме. Трудни ни бяха мачовете и преди влизането в тази шестица. Очаквах да не сме на ниво, но не очаквах да сме по такъв начин. Нямаме скорост в атаката, новите не влязоха добре, не можем да реагираме", сподели още Иванов и говори за борбата за Европа.

"Вече сме отпуснати, защото нямаме шансове. След отпадането от Литекс попаднахме в дупка. Нямаше как да обясним на играчите, че отбор от трета дивизия ще се хвърли. Като натрупаш загуби после, трудно си връщаш самочувствието и не могат да намерят формата си", сподели Гонзо и сподели, че ще дава шансове на младоците.

"Младите момчета трябва да си заслужат мястото. Мартин Костадинов и Николай Минков си заслужиха местата. Самоцелното налагане на юноши е пагубно за футбола. Когато един юноша на 20 години е добър, ще го налагаш сам. В противен случай се получава ГМО", заяви треньорът на Черно море и сподели защо е махнал Цветков и Венков от групата.

"Сашо Цветков има контузия, Мишо Венков го изкарах от групата. Когато един футболист играе слабо, нормално е да е извън групата. За нас вече победите са без значение, нямаме шансове да се класираме. Ще играят вече юноши и хора, които досега не са играли, за да си покажат качествата", завърши Гонзо.