Ботев Пловдив и Ботев Враца откриха програмата от последния кръг от редовния сезон в Първа лига. Двата тима се срещнаха на стадиона в Коматево, където домакините бяха записали цели седем поредни успеха. Врачани обаче успяха да прекъснат тази серия на „канарчетата”, стигайки до равенство 1:1. Мартин Кавдански откри за гостите в 19-ата минута, но само три по-късно пловдивчани изравниха чрез Васил Шопов.

В следващия сблъсък закъсалия Верея посрещна Левски. „Сините” се наложиха с 4:3 в Стара Загора, но след мача понесоха сериозни критики за представянето си. Гостите допуснаха цели три попадения в мрежата си, въпреки че „лъвовете” не се славят с много голова мощ.

В същото време шампионът Лудогорец изнесе истинска лекция на столичния Септември на „Лудогорец Арена” в Разград. Домакините се наложиха с 6:0 и нито за миг не оставиха съмнение в превъзходството си.

Последният мач от видеото е посветен на успеха на ЦСКА над Берое в София. „Червените” продължиха добрата си серия от победи и се наложиха с 2:0. Това бе и първият мач на тима под ръководството на Любо Пенев, в който „армейците” не допуснаха гол.

Втора част от обзора по DIEMA SPORT може да намерите ТУК!