Играчът на мача между Монтана и Локомотив Горна Оряховица Петър Атанасов заяви, че тимът му е искал победата на всяка цена, но вторият картон на Костадин Дяков в 51-ата минута е попречил на тима да продължи с атакуващия футбол.

Локомотив приспа Монтана в мач за Първа лига

Двата тима завършиха при резултат 1:1, а Атанасов откри резултата в 8-ата минута на срещата. Рахави Кифуети изравни в 27-ата.

"Дано голът да е наистина важен, защото успяхме да вземем може би добър резултат. Искахме да вземем победата на всяка цена, защото предстои реванша в Горна Оряховица, който ще е много тежък. Дано успея и там да отбележа и да отстраним Локо ГО", каза Атанасов след срещата.

"Второто полувреме излязохме, искахме да атакуваме, но червеният картон ни пречупи. След това искахме просто да запазим този резултат. Не можах да видя много добре при картона, но мисля, че футболист на Локо ГО се опита да удари нашия играч, но съдията даде и на двамата жълти картони, което за нас се оказа втори жълт", допълни футболистът на Монтана.

Двата тима се борят да запазят шанс за оцеляване, като играят бараж с втория в класирането във Втора лига. Реваншът в Горна Оряховица е в понеделник.