Главният скаут на ЦСКА Велизар Димитров съжали, че отборът не е успял да победи Лудогорец навръх 70-ата годишнина на „червения” клуб и обеща на привържениците, че през лятото ще има сериозни инвестиции в името на голямата цел – шампионската титла на България.

За финал на празника: Лудогорец без звездите хиксира с ЦСКА

„За съжаление, не победихме днес. Имахме голямото желание да зарадваме феновете по трибуните и пред телевизорите. Във футбола е така. Ще си направим равносметка как да играем за напред и какво да правим. Мога да ги успокоя, че от новия сезон нещата ще изглеждат по различен начин”, заяви Димитров.

„Страхотен ден беше, още от сутринта. Хубава хореография и програма. Всеки, който обича ЦСКА и отбора, няма как да не се зарадва. Единственото, което влизаше, бе топката, която се удари в гредата, да бе влязла.”

„Оптимизмът ми се осланя на това, че съм наясно с амбициите на г-н Ганчев и ръководството. Няма да оставим нещата така. Ще инвестираме всички възможни средства в това да отборът да стане шампион.”

„С какво асоциирам ЦСКА? С това, че като чуя ЦСКА, кожата ми настръхва. Ей това усещаш, когато си от този отбор. ЦСКА е магия”, завърши Велизар Димитров.