Нападателят на Славия Цветелин Чунчуков реализира обрата за неговия тим при гостуването на Ботев Враца, след като бе точен за 2:1. Преди това той подаде на Радослав Кирилов за изравнителния гол, а това му донесе наградата на GONG.BG за играч на мача. Чунчуков говори за DIEMA SPORT минути след края на дуела във Враца.

„Теренът беше много тежък, но така беше и за двата отбора. Мисля, че целият отбор се раздаде. Хвърлихме се здраво след техния гол. Не знам защо обаче излизаме винаги отпуснати от самото начало, но после се преборихме за успеха”, започна Цветелин Чунчуков.

Показахме характер, но не знам защо трябва да ни вкарат, за да започнем да играем. Дано следващите мачове не допускаме такива грешки, без да ни вкарват”, продължи нападателят на Славия.

„Нямаме цел за Топ 6. Ако побеждаваме докрая, а другите губят точки, можем да се озовем там. Искам Славия да побеждава, не е важно кой вкарва головете”, не спря дотук той.

„Дарко Тасевски и Ради Кирилов са доказани футболисти в българския футбол. Замениха добре напусналите играчи, а с течение на времето ще показват и по-добри игри”, завърши играчът на мача на Ботев Вр – Славия Цветелин Чунчуков.