Големият герой за Витоша Бистрица при драматичния успех с 2:1 над Септември София в десетия кръг на Първа лига – Ивайло Лазаров, е вкарал победния гол в последната минута с разкъсани връзки, съобщиха от клуба.

Полузащитникът контузи лявото си коляно през първото полувреме, но остана на терена и не само допринесе за пълния обрат, но и сам отбеляза много красив гол с контузения крак от пряк свободен. 

Направеният впоследствие ядрено-магнитен резонанс показа, че юношата на Добруджа е с разкъсани връзки на коляното. Лазаров почива последните две седмици и пропусна загубата с 0:1 като гост на Етър миналата неделя. От днес полузащитникът ще започне бегови упражнения, като се очаква в средата на седмицата да започне да се готви и с топка. 

Занимания с първия отбор на Витоша междувременно подновиха вратарят Николай Радев и Михаил Петров, които лекуваха травми последните седмици. Здравословни проблеми обаче продължава да има защитникът Радко Мутафчийски. Привлеченият това лято Анти Рения пък е аут до края на годината, след като контузи тежко рамото си при гостуването на Черно море в края на август.