Полузащитникът на Лудогорец Густаво Кампаняро не скри своята радост след успеха на „орлите“ над Торпедо Кутаиси в Лига Европа и класирането на разградчани в групите на Лига Европа.

Лудогорец спечели с 4:0 на „Лудогорец Арена“, а две от попаденията бяха дело именно на Кампаняро. Бразилецът призна, че това е първият път в неговата кариера, в който той бележи два гола в един мач.

„Много съм щастлив, знаехме, че ще бъде труден мач. Влязохме с добра психика и дух за победа. На практика наистина е за първи път, в който вкарвам два гола в един мач в цялата си кариера. Специален ден за мен, ще го запомня за винаги. Радвам се, че се класираме за групите в на Лига Европа“, коментира Кампаняро.

„Първият гол е една ситуация, която ние тренирахме. Благодарение на Вандерсон вкарах своя гол и съм много благодарен. Вторият гол беше също с негова асистенция, за което му благодаря. Не се случва във всеки мач Вандерсон да асистира, а аз да вкарам два гола. След края на на мача осъзнах, че съм вкарал два гола.“

След едно от попаденията си Кампаняро изрази радостта си, слагайки топката под фланелката си, с което подсказа, че съпругата му е бременна с второто им дете.

„Моята съпруга е бременна. Очакваме второто си дете през декември. Тези голове бяха за моето семейство. Много специален ден за мен. Бяхме много концентрирани. Искахме много да играем в групите на Лига Европа, за съжаление не успяхме да влезем в групите на Шампионската лига. Със сигурност не искаме само да участваме, искаме да направим добри мачове“, сподели още Кампаняро.