Нападателят Самб Бадара беше големият герой за Етър в двубоя с Ботев, след като реализира единственото попадение за равенството 1:1 с "канарчетата". И затова логично получи бутилката шампанско от читателите на GONG.BG за Играч на мача.

"Тази бутилка не е само за мен, а за целия отбор. Беше труден мач, представихме се на ниво, малко не ни стигна, за да спечелим. Ботев категорично е много труден противник, но ние играхме добре", заяви Бадара пред DIEMA.

"Моята работа е да вкарвам голове. Всяка седмица работя, трябва да бележа попадения и за това съм на терена. Не правя нещо необичайно за мен и позицията ми на терена", добави нападателят и благодари за възможността да се докаже в родния шампионат.

"Много съм задължен на всички в Етър, че получих възможността да играя тук. Благодаря на президента и всички, които ме доведоха в България. Мисля, че ще успея да се докажа в първенството", сподели още Бадара и похвали нивото на родния футбол.

"Българският футбол е на добро ниво, но съм отскоро тук. Нямам много база за сравнение, но се получават качествени мачове, отборите са много добри. Ще се опитам да отбележа, колкото се може повече попадения за Етър", завърши Бадара.