Вратарят на Етър Христо Иванов сподели, че липсата на точки за великотърновци влияе на представянето на тима. Днес „болярите” направиха 0:0 при визитата си на Дунав и пропуснаха да запишат първа победа от началото на сезона.

Именно Иванов бе избран за Играч на мача заради няколкото добри спасявания.

„Дойдохме да се надигравахме. На моменти се получаваше. Очаквахме доста голяма агресия от тях и бяхме подготвени за това. Накрая имаха положения, но с оглед на тежкото време и напрежението заради липсата на точки им даде това леко преимущество”, коментира той.

„Не искам да звучи клиширано, но мога да кажа, че заслугата е на целия отбор. Всички се защитаваха много добре, даже на края моя грешка можеше да коства точката. Факт е, че всички се борихме, но аз имах ключовите. Следващият мач ще бъде някой друг. Важното е да вземаме точки и да побеждаваме”, каза още вратарят на Етър.

„И влизането ни в Първа лига и тази точка са изстрадани. Искам да позветя тази бутилка на своето семейство, защото само то знае какво изстрада.Трябва да продължим да се раздаваме така, победите ще дойдат. Липсва ни тазиувереност пред гола. Може би липсата на точки ни тежи и не смеем да рискуваме максимално. Искрено се надявам да успеем да зарадваме феновете си при завръщането си на стадион „Ивайло” в следващия кръг”, каза още Христо Иванов.