Големият герой на Ботев Враца за пореден мач този сезон е Петър Атанасов. Той наниза и двата гола в мрежата на Етър, за да бъде изкован успехът с 2:0. И това съвсем логично му донесе наградата за Играч на мача.

"Изключително съм щастлив от представянето на отбора, много съм радостен, че втори поред мач бием и дано продължим така. Колкото до индивидуалната награда, това е просто едно признание за играта ми", заяви Атанасов пред DIEMA SPORT и разкри тайната на доброто си представяне този сезон.

"Гледам да съм по-концентриран, като излизам на положения, защото много пропуски ни се събраха. Днес дори можех да направя хеттрик, но пропуснах някои хубави положения, които ми се откриха", сподели още нападателят и анализира мача с Етър.

"Тотално ги надиграхме, видяхте колко положения създадохме. Мисля, че успяхме тотално да се справим с тях. Сега е по-различно с този актив, много по-уверени сме, дано печелим още точки и да играем добре", сподели още Атанасов и разкри дали има амбции да стане голмайстор на шампионата.

"На тоя етап нямам никакви цели, просто ми се получава и вкарвам. Просто на мен се пада последният завършващ удар. Играя мач за мач, пък каквото стане. Тези хора ме карат да се чувствам добре, хората ме спират по улиците във Враца, но важното е да играем добре и да ги радваме", заяви още нападателят и коментира казуса с домакинстването в Монтана.

"Аз съм свикнал на стадиона в Монтана, но ще е по-различно, ако си играем във Враца. Там ще идват два или три пъти повече хора и е вжно да се върнем там. С много пот, работа и усилия ни се получават нещата", завърши Атанасов.