Капитанът на Пирин Благоевград Юлиан Попев изрази недоволство, че отборът е стигнал само до 1:1 у дома срещу Черно море в 4-ия кръг на Първа лига. Именно попадение на крайния защитник в 82-ата минута донесе равенството за „орлетата”, които трябваше да наваксват в резултата след откриващия гол на Георги Божилов.

„Получи се красив гол. Видях, че правехме атака от дясната страна, а треньорът ми е казал да затварям навътре при центриране от другия фланг. Така се получи, че една избита от вратаря топка попадна в моята зона, аз бих и така се получи този гол”, коментира Попев.

„Тая точка, честно да ви кажа, предвид развоя на мача, поне аз, а и всички мои колеги, не са доволни от нея. Като изключим първите 20-ина минути, до гола на Черно море, Пирин показа нелош футбол и изпуснахме доста положения в тази среща.”

„Черно море не са лош отбор, имат добри изпълнители, особено в средата на терена. Малко бяхме по-стъписани в първите минути, но след техния гол бяхме господари на терена. Така ни беше и тактиката – искахме да пресираме повече, а след гола вече нямаше какво да губим и смятам, че се получи добре.”

„Наистина мисля, че рано или късно ще почнем да побеждаваме и вкъщи, за да радваме феновете.”

„Пирин ще отиде да се надиграва с отбора на Етър. Ще се постараем да победим, пък каквото стане”, добави лидерът в съблекалнята на Пирин.