Героят за Витоша Бистрица при изненадващия успех над Берое Четин Садула логично бе избран за Играч на мача. Именно Садула вкара победния гол за бистричани в Стара Загора.

Капитанът на Витоша вярва, че тимът му има още накъде да расте и какво да покаже.

„Доста важни три точки. От доста време не сме побеждавали. Трябваше рано или късно да постигнем тази победа. Мисля, че чисто тактически стояхме доста добре. Възползвахме се от контраатаките, такива бяха указанията от треньора. Мисля, че се получи. Всяка точка за нас е важна. Самочувствието идва с победи. Трябва да печелим все повече и повече точки”, коментира Садула.

„При нас нещата се постигат с много труд. Ако трябва ще се връщаме до наказателното поле, за да организираме атаките си.

Мисля, че имахме и по-чистите положения. Берое имаха само една греда от статично положение. С оглед на играта бяхме по-добрият отбор. Има израстване и хората го виждат. Отборът върви нагоре. До последно ще се борим да застигнем отборите пред нас. Не сме се отказали, чакаме следващия мач, за да вземем нови три точки. Има още какво да покажем”, сподели още.