Наставникът на Левски Георги Тодоров сподели, че ще направи три промени в основния си състав за предстоящия мач с Лудогорец в Първа лига. Специалистът на „Георги Аспарухов” сподели, че ще има рокади в състава, с оглед на някои травми в хода на тренировъчната седмица, а също така и на натрупаните картони от основните футболисти. Причината е, че идва края на сезона, както и предстоящия мач с ЦСКА през седмицата.


„Сините” гостуват на седемкратния шампион на България в събота (18-и май), а мачът на „Лудогорец Арена” можете да гледате на живо по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA от 18,00 часа. Сайтът GONG.BG ще следи всичко интересно в Разград за вас с текст и богато видеосъдържание.


„Бих казал, че състоянието на отбора е добро. Има леки проблеми при някои футболисти и ще се наложи да направим някои промени за Лудогорец. Наистина през седмицата станаха леки контузии на двама човека в тима. С оглед на това, че е и края на сезона и имаме хора с натрупани картони, ще трябва да изкараме до края и ще правим промени. Иван Горанов и Хали Тиам са футболисти с картони, но се надявам други хора да не си изкарват глупави такива. Имаме проблем в този компонент, а това са основни футболисти”, стартира Георги Тодоров.

Левски с важна информация преди мача с Лудогорец

„Първо искам да честитя на Петър Хучбев поста в Левски и да му пожелая успех. Новините около него се тиражират от 50 дена насам. Досега не съм прочел от него, че ще освобождава някои от играчите в тима, но това може да им създаде известен дискомфорт. Новината се прие нормално, тренира се много добре и се надявам да направим добър мач срещу Лудогорец. С добрата си игра трябва да покажат максимума, за да може Хубчев да си направи изводите за футболисти през следващия сезон”, акцентира треньорът на „сините”. „Такъв човек като него е нужен за Левски, но се надявам и резултатите да го покрият. Дано да успее, тъй като ще е добре за нашия клуб”.

Цел на Левски решава бъдещето си до края на месеца

„Аз не смятам, че мачът с Лудогорец не е важен за сметка на този с ЦСКА. Ще има три промени в състава, като се надявам да няма контузии и нови наказания, за да може да бъдем следващият мач на ниво. Той е след само три дена. Знаете какъв мач е това за нашия клуб (бел.ред: срещу ЦСКА)”, коментира Тодоров.

„Лудогорец дълги години е хегемон в нашето първенство и играе много добър футбол. Последната година не е така, но не бих коментирал причините за този спад, те си ги знаят най-добре. Отдава ни се възможност да изиграем добър мач и да търсим победата”, продължи той.

„Аз се радвам за повиквателната на Станислав Иванов. Това е такъв стимул за него и за школата на Левски. Поздравявам Красимир Балъков за това решение и да оправдае доверието Иванов, тъй като е важно за всички юноши в школата на Левски”, завърши Георги Тодоров.

Иначе Левски заема третото място във временното класиране в Първа лига и има 65 пункта, четири зад втория ЦСКА (69) и седем зад лидера Лудогорец (72).

Класиране Група А Първа лига