"Започнахме мача малко неубедително в първите минути. След това мисля, че контролирахме мача. Отелязахме хубави голове. Пожелавам на футболистите повече такива моменти – това, което виждате да радват публиката и феновете да са доволни. Ще се радвам, ако успеятмладите да се наложат. Много от младите имат качества, но трябва търпение. Това, което досега липсваше в Левски. Деян Иванов не е играл една година и половина и за съжаление не е готов физически за 90 минути. Мисля, че с играните мачове ще преодолее това нещо”, коментира старши треньорът на Левски Георги Тодоров след победата над Черно море с 5:1 в мач от 33-ия кръг на Първа лига, Първа шестица.

"Би било хубаво да вземем директно място в евротунирите, но аз искам да играем добре, а тогава победите ще дойдат. Кое място ще заемем зависи и от противниците, не само от нас”, каза още Тодоров и добави:

"При всички случай тази победа ще помогне. Тя носи по-голямо самочувствие и увереност.”

"Разбира се, че съм доволен. Изиграхме един добър мач. Мисля, че това е по-добрият Левски отпреди известно време. В смисъл, че играе по-агресивно и по-атакуващо. Има още какво да се желае и се надявам треньорът, който дойде да направи така, че тимът да играе добър и атрактивен футбол. Върнаха се усмивките и настроение за работа. Надявам се така да изкараме до края. Искам да играят момчетата добре, а къде ще се класираме зависи и от други отбори. Целият отбор игра добре и за разлика от предишните мачове, имаме повече удари. Без удари няма голове. Това е плод на работата на футболистите и на целия ми екип", коментира още Георги Тодоров.