„Какво да кажа, две статични положения решиха мача. Не мога да бъда недоволен. Стараха се играчите, въпреки голямата умора. За голямо съжаление две статични положения решиха мача. Допуснахме някои слабости в играта. Ще направим анализ. Като цяло от старанието на футболистите съм доволен”, заяви треньорът на Левски Георги Тодоров след поражението с 0:2 от ЦСКА в мач от 35-ия кръг на Първа лига.

„Не искам да коментирам какво не ми е харесало. Ние нямахме задържане в предни позиции. Доста натрупана умора има във футболистите, но това е – честитя на ЦСКА победата и продължаваме към следващия двубой. Явно сме допуснали някаква грешка, за да се стигне до гола”, каза Тодоров по повод втория гол на „червените”.

„Нямахме възможност в предни позиции да задържим топката. А тогава много трудно може да издържи отборът 90 минути. Как да кажа дали има напрежение в отбора след като не съм видял още? Неприятно е да паднеш от ЦСКА, няма да сме от най-щастливите, но мачът свърши и трябва да мислим за този, който предстои. Досега играчите не са били разколебани и мисля, че в първото полувреме го показаха. Във второто се отрази умората и не можехме да задържим топката в предни позиции. Ние търсехме победата. Един рикошет обърна мача”, повтори Георги Тодоров.