Капитанът на Славия Георги Петков се изказа много остро срещу съдиите в мача с Левски, загубен от тима му с 0:4. Според него, те са повлияли на крайния резултат, като изтъкна за това дузпата през първото полувреме и третия гол на "сините", който според него е бил от засада. 

"Левски играе страхотно, голяма промяна. Но не при тях, а при съдиите. Аз при тях не видях промяна, видях при съдийството промяна. И главният съдия повлия, и страничният. Третият гол е от засада, дузпа май няма. Според мен няма. Да, второто полувреме имаше дузпа за Левски за игра с ръка, но първото нямаше, аз го видях", заяви Петков.

Той все пак видя вина и в отбора си за тежкото поражение, като според него голямата разлика в резултата се дължи на детинските грешки, които Славия допуска в течение на вече няколко мача.  

"Ние сме си виновни, защото всеки път едни и същи грешки допускаме и ни вкарват голове. Всички голове са си от наши грешки, правим детински грешки и получаваме детински голове, което при нас е проблем", сподели още вратарят. 

Той получи травма в края на двубоя, но го доигра. В крайна сметка се оказва, че не всичко е безпроблемно и по първоначално мнение на лекаря на тима, може да му се наложи да отсъства доста време. 

"Не съм добре, ще мина магнитен резонанс в началото на седмицата. Но докторът казва, че нещата не са добре. Не искам да говоря сега какво ми има, нека мине прегледът и ще се види. Закачка с феновете на Левски нямам, аз си играя. Някой ако си има закачка с мен, то си е за него", завърши Петков.