Старши треньорът на Черно море Георги Иванов призна, че изпитва яд, след като тимът му допусна загуба от ЦСКА-София с попадение в 93-ата минута на стадион „Българска армия“.

„Играхме срещу един отбор, който желаеше да победи, особено след загубата от Дунав в миналия кръг. Опитахме се да затворим празните пространства и чакахме нашите шансове, защото знаех, че ще имаме. За съжаление пропуснахме“, коментира Гонзо.

"В крайна сметка има и такива мачове, от които трябва да си вадим изводи. Истина е, че имахме план. Искахме най-малкото да не загубим мача. Футболът е такава игра, че понякога може да играеш добре, но да не спечелиш мача, както и обратното. Не е проблемът, че Бакари е изпусна положение. Проблемът е, че от такава елементарна ситуация допуснахме гол“, продължи Георги Иванов.

„Черно море има добър отбор. Търсим синхрон в защитата. Допускаме елементарни голове, но с времето ще го постигнем. Изпитвам яд, че не завършихме наравно, но в същото време съм удовлетворен, че отборът ми излезе на „Българска армия“ и игра срещу ЦСКА като равен с равен. Аз нямам проблем с феновете на ЦСКА“, завърши старши треньорът на Черно море.