Легендата на ЦСКА Георги Илиев сподели, че успехът над Левски в дербито е сериозен тласък за „червените“ към титлата. Бившият бранител обаче бе искрен, че двубоят не е трябвало да се играе заради облиния дъжд.

„Мачът не трябваше да се играе. Това не беше футбол. Има си правила и когато топката не може да отскочи от терена, не трябва да се играе. Първото полувреме нямаше ниаккви условия за игра. Късметът беше на наша страна. Каранга има харизмата да бележи в такива мачове“, коментира Илиев.

„Не искам да взимам отношения. Относно стадиона Обидно е, че нямаме стадион за такива мачове. Това зависи от ръководството на БФС“, каза още той.

„Победата ни дава тласък за титлата. Не трябва да подценяваме и малките мачове, защото и те дават точки. ЦСКА загубни няколко точки в такива мачове.

ЦСКА ще се представи добре в плейофите, но дано имаме и малко късмет. ЦСКА ще покаже истинското си лице в Лига Европа. ЦСКА е отбор, който трябва да играе в турнирите. Днес има годишнина от победата над Ливърпул. Искам тези времена да се върнат тук“, сподели още легендата на „червените“.