„Страхотни може би 60 минути и малко разочароваши останали 30. Малко намалихме темпото и решихме, че мачът е свършил. В такива моменти е важно да проявиш малко уважение към самата игра”, коментира Георги Илиев, който бе избран за Играч на мача между неговия Черно море и Верея.

Варненци победиха с 4:2 в срещата от 11-ия кръг на Първа лига.

„Самите ситуации бяха малко по-различни и не трябваше да ги допускаме. Но да не загърбваме и останалите положителни неща в тази среща, а смятам, че бяха доста. Трябва да се нагаждаме и според другите отбори и да коригираме играта си и срещу противници, които ни пресират малко по-дълбоко. Трябва да имаме самочувствие и да показваме комбинативна игра”, коментира още футболистът на Черно море.

„Едва ли толкова сме се напили, че да има нужда да изтрезнавяме. Не мисля, че с тези голове ще вдигнем носа си. Не ги броя головете, но се радвам, че беше важен гол. Изпуснахме малко ситуации, които внесоха напрежение. В такива мачове е важно да вкараш първи гол”, каза още Георги Илиев и призна:

„Да, почти на 99.9% това ще е последният ми сезон в професионалния футбол. Ще видим какво ще покаже времето и накъде ще се развият нещата. Със сигурност треньорската кариера е една от опциите. Имам много възможности.”