Капитанът на Верея в мача срещу Витоша Бистрица Георги Георгиев бе разочарован след загубата от 0:1, която дойде в самия край. Стражът на старозагорци осъществи редица добри спасявания при атаки на гостите, но в самия край допусна попадение, което бе дело на Стефан Цанков в 88-ата минута.

„Не можем за пореден мач да се организираме добре в преден план. В последната минута имахме шанс, но за да вкараш гол трябва да уцелиш вратата. Това, че спасих толкова много се обезсмисля, тъй като накрая ни вкараха. Бих върнал бутилката, тъй като убих труда на момчетата. Грешката при гола е моя, тъй като тръгнах предварително да разчитам ситуацията, но нападателят на Витоша ме разкри. Проведох разговор с нападателя им и той ми потвърди, че е видял накъде ще тръгна”, бяха първите думи на Георгиев след края на срещата с Витоша.

„Треньорът е тук от много скоро, но и по нищо не си личи, че имаме нулев актив от точки. Има настроение и тренировките ни са добри. Надявам се нещата при нас да се подобрят и да започнем да печелим точки”, продължи вратарят.

„Здравко Илиев и Иво Иванов са капитаните, но днес бях аз. Благодаря за което, но се надявам да се върнат бързо, тъй като изпитваме проблеми в защита”.

„Някой път е трудно да се оправям с хората пред мен и реагирам мигновено, тъй като говоря на родния език. Мисля, че ми се получава комуникацията с новите, тъй като говоря няколко езика. Смятам, че нещата при нас ще се подобрят. Може да звучи налудничаво, но така мисля”, завърши Георги Георгиев.