Галин Иванов беше избран за пореден път за Играч на мача в битка на своя Славия. Той се отличи с попадение в мрежата на Витоша Бистрица и като цяло беше много добър. Юношата на Левски разкри и тайната на добрата си форма.

"Всеки един играч би се радвал да получава награди, щастлив съм, че победихме. Направихме добра серия, надявам се да продължим да бием, особено и във вторник за Купата на България. Започнах с допълнителен кондиционен треньор да работя и ми се отрази добре, така че мисля, че ще продължа да играя добре", заяви Иванов пред DIEMA SPORT.

Според него, най-важното е, че е била постигната победата в мача с "тигрите", но сега всичко важно е насочено изцяло към полуфинала за Купата на България с Ботев другата седмица. Преди това обаче има битка с Черно море за първенството.

"Малко имаме слабост да започваме трудно, но важното е, че победихме. Все пак имаме млади играчи и те трябва малко по-сериозно и концентрирано да подхождат, но най-важното е, че победихме. Ако паднем, всички сме виновни, но колективът е на добро ниво. С всеки изминал ден ставаме все по-единни и това се отразява на терена."

"Ще мислим за мача с Ботев, но си има треньорско ръководство и те ще решат за мача с Черно море преди това как да процедираме. Най-важното е да сме победители следващия вторник за Купата. Треньорът ще определи тактиката", завърши Иванов.