Борис Галчев е голямата звезда и лидер на Септември, който се очаква да поведе тима си в мача с Левски на "Герена". Според него, въпреки че отборът му е новак, излиза за победа над "сините".

Левски ще търси победа в софийско дерби срещу бивш треньор

"Играем за победа срещу Левски. Равенство ни върши работа, но за победа отиваме. Левски си е Левски, няма какво да коментираме, играем на "Герена". Ще се постараем да играем футбол и да можем да измъкнем нещо", заяви Галчев пред DIEMA SPORT за предаването "Преди кръга".

Той е бивш играч на ЦСКА и затова е наясно, че няма да бъде приет добре на "Георги Аспарухов". За него това няма да е по-специален мач, въпреки миналото му с червената фланелка.

"По-специален няма да е този мач, няма да съм долюбван там, знаете все пак за кой отбор съм играл. Ама аз не съм и очаквал топло посрещане там. Живи и здрави да сме, това е футболът."

"Най-добрият ми мач дано да предстои. Имам много мачове срещу Левски, там в снега преди време. Но не мога да ги помня всичките, малко победи ли бяха, не мога да ги знам до един", добави Галчев и разкри защо му се получават фауловете напоследък.

"От Христо Янев научих много за фауловете, винаги трябва да ги тренираш. Тренираш ли, всичко се получава. Засега се получава, дай Боже и занапред да е така", заяви Галчев и поиска повече постоянство от съотборниците си.

"Една треньорска смяна винаги дава положителен ефект. Но ще видим занапред, имаме още много мачове. В новаците винаги трябва да има постоянство. Защото три точки дават и за победа над Етър, и за победа над Лудогорец", завърши Галчев.