Футболистите на Левски обещаха да подкрепят своите колеги от баскетболния отбор в първата им битка от втория етап на турнира ФИБА Къп.

Европейският поход на Левски Лукойл продължава тази сряда в столичната зала "Универсиада" от 19:00 часа срещу израелския Ирони Нес Циона, напомнят от клуба.

На трибуните се очакват играчи от първия отбор на ПФК Левски. Капитанът Иван Горанов и голмайсторът на "сините" през сезона Станислав Костов лично заявиха присъствие в сряда вечер пред част от баскетболистите на Левски.

Горанов и Костов се запознаха с капитана на баскетболния тим Асен Великов и близнаците Деян и Калоян Иванови по време на "Синята Коледа", организирана от привържениците от Тръст Синя България.

На събитието, което традиционно се провежда преди коледно-новогодишните празници в клуб "Сити Стейдж", те не само си поговориха, но си дадоха обещание да се подкрепят по-често.

Баскетболистите на Левски често могат да бъдат забелязани в сектор А на стадион "Георги Аспарухов" в домакинствата на футболния тим.

Футболистите също неведнъж са присъствали в баскетболната зала, за да викат за своите колеги.

Левски Лукойл се включи в благотворителна инициатива