Футболистът на Лудогорец Абел Анисе е участвал в пътнотранспортен произшествие два дни преди мача с ЦСКА, разбра Дарик радио. Вчера след тренировката мадагаскарецът е бил освободен  от Димитър Димитров – Херо, за да прескочи до София и да уреди свои документи. По пътя колата, с която е пътувал халфа, е ударена отзад от камион. Инцидентът не е сериозен и всичко се е разминало само с малко смачкани ламарини. Абел Анисе е бил в ролята на пътник, а автомобилът е управляван от друг човек от щаба на Лудогорец.

БФС започна да плаща на ЦСКА, Левски и останалите с парите от Лудогорец

Двамата представители на шампионите са добре и няма никакви последствия за здравето им. Инцидентът няма да попречи на Анисе да вземе участие в двубоя с ЦСКА утре на стадион „Българска армия“.

Лудогорец вече смени своята база на пребиваване преди мача, като се премести от Благоевград в София. Днес разградчани ще проведат тренировка на терен в столицата.

ЦСКА посреща Лудогорец в четеъртфинал за Купата на България в четвъртък, от 17.30 часа. Битката може да бъде следена с Gong.bg, по GONG PLAY, по DIEMA SPORT и по Дарик радио.