Наставникът на Берое Ферарио Спасов коментира успеха на тима над Локо Горна Оряховица с 1:0 в двубой от втората осмица.

"Като качество мачът не беше на особено високо ниво, липсваха головите положения, не дадохме никакви шансове на съперника за чисти положения, във воденето на играта имам претенции, важно е какво място ще заемем първото или второто място, двубоят с Пирин ще е важен за това, като цяло качеството на мача не беше на ниво, борихме се, но трябваше да покажем и повече футбол", коментира Спасов.

"Стояхме много добре отзад, не пускаме голове, имаме футболисти, които могат да бъдат по-остри напред, важното е, че сме се класирали за директните елиминации, когато дойдат елиминациите трябва да се вкарва, имаме някаква цикличност", допълни той.

"Дано този успех е първи от серия победи, в елиминациите това са два мача, в които трябва да търсим елиминация, победите са важни, трябва да сме в добра форма за важните мачове", каза още треньорът на Берое.

"За трети път идват да гледат Като, нека по-често го поглеждат, за да побеждаваме, Като заслужава внимание, той е отличен футболист, още от миналата година. Охене има договор с отбора за още една година, договорите трябва да се заслужат, не се дават така. Сергей Георгиев е много добър футболист, с добро присъствие в отбора на Монтана, не е добре да се коментират имена преди тези важни срещи в края на първенството", завърши изказването си Спасов.