Старши треньорът на Берое Ферарио Спасов заяви след победата над Висла Плоцк, че новите попълнения ще допринесат за добрата игра на отбора.

„Доволен съм, когато побеждаваме. Но мисля, че като качество на играта в първия мач стояхме по-добре и имаше по-интересни неща. За днешната среща най-важното е, че двата отбора играха чист футбол. Надигравахме се и това даде възможност на всички момчета да покажат своите възможности. На този етап подготовката протича нормално. Днешният мач също беше част от тази подготовка. Хубаво е и резултатът да е в наша полза, защото предния мач играхме много добре, но пък загубихме. Това ще допринесе за самочувствието на отбора“, коментира Спасов.

„Вярвам, че Карачанаков и Делич, а и Райнов, който показа добра игра – ще допринесат за добрата физиономия на нашия отбор. Всичко върви по план и нямам притеснения за това, което става в отбора“, добави треньорът на Берое.

„Добрите футболисти винаги се адаптират бързо. Въпрос на време. Има разлика в подготовките и натоварванията при тях. Затова и са малко тежки в момента, но аз не се съмнявам в техните възможности. Те ще допринесат за добрата игра на отбора“, каза още Ферарио Спасов.