Обединени фенски фракции на Локомотив Пловдив излязоха със становище за ситуацията в клуба в дните след поражението от Славия с 2:4 във втория кръг на Първа професионална лига.

Позицията на привържениците на "смърфовете" е озаглавена "Времето ви изтече".

"Изчакахме да мине един ден от поредната трагикомедия, разиграла се на Лаута в неделя вечер, с цел да може да се даде трезва преценка на ситуацията и тя да не е плод на емоции. Още едва е започнал новият сезон, а вече безобразията и хаосът на Лаута са във вихъра си. 

След поредния фарс на терена и пародията с картотекирането на купчината нови футболисти. След факта, че два кръга групата за официални мачове трябваше да се попълва с юноши и контузени футболисти, докато привлечени футболисти седят в хотелските си стаи, защото някой не се е сетил, че сме надвишили квотата за футболисти извън Европейския съюз, в неделя отново се сблъскахме с потресаващата действителност на Лаута. Една-единствена отворена каса, на която хората трябваше да чакат по над 30 мин в 35 градусовата жега, за да могат да си вземат билет! Да не говорим за поредната идиотия да бъдат отпечатани само 100 билета за Централната трибуна, които свършиха още час преди мача, и хората със семейства масово или си тръгваха, или неохотно си взимаха билети за трибуна „Спортклуб“, където слънцето печеше безпощадно. За да се стигне до безумието да караш стотици хора да чакат, докато 15 мин преди началото на мача някой се е сетил, че може да напечата още билети", пишат от Обединените фенски фракции на Локо Пловдив и още:

"Искаме да попитаме т.н. „ръководство“, колко години още ще се опитват да изгонят и малкото останали хора на Лаута с профанските си и неадекватни действия? Докога ще трябва да търпим едни необразовани и некомпетентни хора да тровят нервите на всички, които обичат Локомотив Пловдив? Докога клубът ще бъде организационно на ниво аматьорска лига? Докога профаните от канцелариите на Лаута ще търсят вината навсякъде другаде, но не и в себе си?"

Феновете на Локо Пловдив с остра позиция: Безобразията и хаосът на Лаута са във вихъра си

източник: LAP.bg, Кирил Бекяров

"Кога някой изобщо ще поеме каквато и да е отговорност в този клуб??? И защо трябва да берем срам, четейки отново комичните изказвания на Христо Крушарски за брадви, секири, мерки и подобни неадекватни и нямащи общо с реалността брътвежи? Един човек правилно беше казал, че рибата се вмирисва откъм главата", продължава позицията на запалянковците.

"Господа изкуствено насадени на Лаута, това повече не може да продължава! Не разбрахте ли, че не ставате за това, за което сте сложени? Нямате капацитета и възможностите да ръководите институция от ранга на Локомотив Пловдив! Вие сте срам за този клуб, вие сте срам за нас феновете, вие сте срам за града ни и времето ви изтече!", завършва изявлението.

Позицията е подписана от:

Фенклуб Локомотив Пловдив
Наполетани Ултрас Пловдив
Лаута Хуулс
Гот мит унс
ОТС
Бригада Пловдив
Ийст клуб
Гарата
World Wide Locos