Фен клубовете на Лудогорец от цялата страна се обединиха в сдружение. Това се случи в Деня на Разград 28 януари, свързана с празника на града на шампионите ще е и първата публична проява на сдружение "Обединени фен клубове Лудогорец" – привечер на общоградското тържество послучай Деня на Разград те ще поднесат венец пред Мавзолея-костница на руските воини, паднали за Освобождението на Разград от турско робство.

На учредителното събрание бе избран петчленен Управителен съвет, който на първото си събиране ще си избере председател. В управителния орган вече са разпределени основните функции: Красен Ганчев от Разград ще отговаря за пътуванията и билетите при гостуванията на тима, Момчил Костадинов от Разград – за връзките с медиите и с клуба, финансовите въпроси ще решава Цветан Димов от София, за хореографията отговаря Драгомир Павлов от Варна, а за техническите въпроси – Стефан Капнилов от Горна Оряховица.

На Учредителното събрание е приет Устав на сдружението, предстои регистрацията му в съда. Представители на 10 клуба от страната се включиха в учредяването, уведомени за новата структура, която ще улесни комуникацията с клуба и между феновете, са и фен клубовете в чужбина, на предварителното събиране, на което е обсъдена за пръв път идеята, са присъствали и представители на фен клуб Чикаго.