Черно море и  Етър завършиха 1:1 на ст. „Тича” в мач от третия кръг на efbet  Лига. Тимът от Велико Търново шокира домакините с гол 10 минути преди края.  

Домакините поведоха в 26-ата минута с гол на Димитрис Хантиакис. Гръцкият защитник, който излезе за първи път титуляр за Черно море, се разписа с глава след центриране от корнер.

Етър се добра до тточката с гол на Даниел Младенов, за когото това бе трето попадение от началото на сезона. Нападателят  бе забравен във вратарското поле и с глава не остави шансове на вратаря Дюлгеров.

През първото полувреме варненци бяха пълни господари на терена и гостите трябва да са доволни, че получиха само един гол. Панайотов, Ндонгала  и Родриго не успяха да поразят целта. 

След почивката футболистите на Етър изравниха играта, но трудно стигаха до голови положения. Резервите Иван Стоянов и Кольо Станев внесоха свежест и разнообразие и именно двамата бяха в основата на изравнителния гол.

Черно море все пак можеше да спечели, ако ударът с глава на Исмаил Иса в даденото от съдията продължение бе намерило рамката на вратата.  

Черно море - Етър 1:1

Голмайстори: 1:0 Хантакиас (23), 1:1 Даниел Младенов (76)

Съставите на двата отбора:

Черно море: Дюлгеров, Станчев, Енчев, Хантакиас, Панов, Ндонгала, Андраде, Панайотов, Минчев, Енрике, Иса

Етър: Иванов, Илиев, Дюлгеров, Артюнин, Крум Стоянов, Станоев, Колев, Руменов, Младенов, Ковачев, Боджадж

съдия: Волен Чинков