Като футболист Георги Иванов-Гонзо беше много темпераментен както на терена, така и извън него. Откакто премина на треньроското поприще, бележитият нападател пренесе своята емоцианалност и в новия си занаят. Специалистът винаги е много деен край тъчлинията в указанията към своите футболисти и нерядко се ядосва.

Признаваме, обаче, че никога не го бяхме виждали толкова ядосан, колкото в мача срещу Локомотив Горна Оряховица от 16-ия кръг на Първа професионална лига. Двубоят завърши при 1:1, което беше само една от причините за гневните изблици на Гонзо.

Въпреки студа в Калиакра треньорът на "моряците" почти не седна на пейката, а причината бяха някои кошмарни изяви на неговите възпитаници. Локомотив ГО откри резултата след брутален вратарски гаф на вратаря Пжемисъл Коварж, който доведе и до една от най-заплашителните тиради от наставника.

През втората част пък реферите подминаха две претенции за дузпа в полза на Черно море, като при всяка от тях имаха всички основания да отсъдят такава. Излишно е да уточняваме как Гонзо реагира на тях...