Три от най-изтъкнатите фигури в историята на ЦСКА – Димитър Пенев, Христо Стоичков и Димитър Бербатов – застанаха пред камерата на DIEMA SPORT по случай 70-годишнината от създаването на клуба. Знаковите фигури на „армейците“ кацнаха с хеликоптер на Националния стадион и това бе кулминацията в празненствата на „червените“ преди началото на мача им с Лудогорец.

След като Камата постави топката в центъра на терена, емблематичното трио сподели накратко, но емоционално своите впечатления, като всички се обединиха около мнението, че атмосферата е феноменална и си пожелаха успех.

Срещата между ЦСКА и Лудогорец може да следите с Gong.bg, GONG PLAY, DIEMA SPORT, PLAY DIEMA XTRA и по Дарик радио.

„Искам да благодаря на тази публика, защото този празник е за тях. Благодарение на тези хора ние станахме спортисти, благодарение на тези световни, европейски, олимпийски шампиони, които е раждал ЦСКА“, каза развълнуваният Стоичков.

„Да честитим 70-годишнината на феновете. Успех на този мач. Феновете са безкрайни, милиони са. Нека ги поздравим. Най-вече успех, това е най-голямата радост“, добави Димитър Пенев.

„Всичко е феноменално. Затова исках да го запечатам. Стадионът е пълен. Надявам се добра среща да стане и да победим. Това, което се случва е наистина много красиво“, сподели, на свой ред, Бербатов.