Треньорът на Черно море Емануел Луканов сподели, че в отбора има футболисти с проблеми, но е оптимист, че лекарският щаб ще направи всичко възможно те да са готови за предстоящия мач с Левски.

Черно море се готви здраво за Левски под ръководството на Луканов

"Във всеки един състав има кадрови проблеми и ние имаме нашите. От началото на седмицата подготовката ни минава оптимално. Много съм доволен от начина, по който тренират футболистите. Тренировките са специфични спрямо противника. Нямам забележки към нито един от играчите. Имаме проблеми с двама-трима футболисти и те са от физическо естество. Лекарският щаб ще направи всичко възможно да ги възстанови до мача с Левски и те да са в оптимално състояние за срещата", коментира Луканов.

Стартира предварителната продажба на билети за Левски - Черно море

"Причината Мариян Огнянов да не взема участие в последните мачове на отбора бе натъртване в областта на ребрата. Беше му необходимо време да се възстанови от тази контузия, която може би на пръв поглед изглежда безобидна, но му пречеше дори и на дишането. Вече е добре и за неделя го гласим да започне срещата като титуляр", каза още наставникът на "моряците". 

Черно море отправи оферта на треньор, чака отговора му

"Цяла седмица работим върху това как ще играем срещу Левски. Променяме някои неща, гледаме кои футболисти са в най-добро физическо състояние, за да можем да сме с най-доброто за мача. Познавам качествата на всеки един играч в отбора. Никой няма да е извън позиция и от всеки един ще изисквам това, което знам, че може най-добре", завърши Луканов.