Опитният футболист Емил Гъргоров разкри, че ще играе за Витоша Бистрица до лятото, въпреки че вече е обмислял да сложи край на професионалната си кариера.

„Тепърва ще подобрявам физическа подготовка, но ще ми трябва време, определено. Мислех лека-полека да приключвам вече, но така се стекоха обстоятелствата, затова реших да помогна в следващите няколко месеца на Витоша”, сподели Гъргоров пред NOVA SPORT.

Юношата на Локомотив София се разбра с ръководството на клуба и ще подсили редиците на „тигрите“ в предстоящите тежки пролетни битки.

„Президентът, както и мои приятели ми предложиха да дойда тук. До края на сезона съм тук, дано да помогна с моя опит. Мисля, че годините нямат никакво значение, най-добрите в първенството са Камбуров, Жоро Илиев, някои са на моята възраст.”

“С Росен Кирилов се разбрахме да започна лека-полека, водил съм само подготовка досега. Има интересни мачове в първенството, много спорни ситуации, надявам се да стане по-силно първенството. Лудогорец има най-добрия отбор в момента. Имал съм много разговори, разглеждал съм оферти. Надявам се сега да помогна на Витоша Бистрица”, коментира Емил Гъргоров.