Левски има две нови попълнения. Това са Асен Чандъров и Здравко Димитров от Септември, които преди малко са подписали договор със "сините", научи GONG.BG. По-късно днес талантите ще бъдат официално представени.

Двамата са едни от най-големите таланти в родния футбол, като през миналия сезон бяха твърди титуляри в Септември. Именно поради тази причина към тях имаше оферти и от чужбина. Младоците обаче избраха да продължат развитието си на "Герена".

През миналия сезон 20-годишният Чандъров отново беше ключова фигура в редиците на Септември под ръководството и на Николай Митов, и на треньорския дует Христо Арангелов-Мариан Христов. Въпреки изпадането на  столичани синът на клубния бос остави отлични впечатления, като изигра 35 мача, в които отбеляза 4 гола и даде 5 асистенции.

Здравко Димитров също имаше позитивно представяне и завърши годината със сходни показатели. 20-годишният флангови футболист се отчете с 2 попадения и 5 асистенции в 31 мача от първенството. Той покачи значително нивото си в плейофната фаза на шампионата, като в групите отбеляза 1 гол и подаде 4 голови паса.