Левият краен защитник на Ботев Пловдив реагира много остро във „Фейсбук“, след като клубът публикува съобщение за наложените санкции спрямо първия отбор. Бившият играч на ЦСКА заплаши, че има да каже доста „истини“ и няма да позволи някой да се подиграва с труда му.

По информация на БТА треньорският щаб на „канарчетата“ е взело решение да отстрани четирима души от първия отбор. Това са именно 24-годишният Кикарин, Иван Стоянов, Стенио и Даниел Кутев. На всеки от тях му е казано, че утре може да не идва за тренировката на отбора.

Кикарин изигра шест мача за Ботев от началото на сезона, като в четири от случаите беше титуляр. Сега обаче напрежението между него и шефовете назрява, както стана видно от статуса му в социалната мрежа.

„Много мразя, когато някакви отрепки се подиграват с труда ми“, написа той. „Много скоро ще кажа някои истини, от които ще ги заболи много хора. Много скоро ще си отворя устата, а повярвайте, имам какво да кажа! Няма да позволя някой да се подиграва с мен и моя труд... Никога!!!“